Ciorba de afumatura

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Coasta de porc afumata (scarita),
  • 1 morcov,
  • 1 ceapa,
  • 1 ardei gras,
  • 2-3 cartofi,
  • bulion,
  • 2 oua,
  • otet
  • leustean

Mod de preparare

Coasta de porc se taie si se spala de 2-3 ori in apa rece, apoi in apa calda. Dupa ce am spalat-o bine, se pune la fiert. Separat se toaca zarzavaturile si se adauga in ciorba, dupa ce carnea nu mai lasa spuma. Se lasa la fiert pana ce zarzavatul este moale, apoi se adauga bulionul. Se mai lasa la fiert inca 10 min apoi se condimenteaza si se acreste dupa gust. Eu aceasta ciorba o acresc cu otet, pentru ca ii da un gust foarte bun. Se bat doua oua, se adauga leusteanul tocat si gata ciorba.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise