Coasta de porc se taie si se spala de 2-3 ori in apa rece, apoi in apa calda. Dupa ce am spalat-o bine, se pune la fiert. Separat se toaca zarzavaturile si se adauga in ciorba, dupa ce carnea nu mai lasa spuma. Se lasa la fiert pana ce zarzavatul este moale, apoi se adauga bulionul. Se mai lasa la fiert inca 10 min apoi se condimenteaza si se acreste dupa gust. Eu aceasta ciorba o acresc cu otet, pentru ca ii da un gust foarte bun. Se bat doua oua, se adauga leusteanul tocat si gata ciorba.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii