Ciorba cu zambet

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Ciorba cu zambet

Ingrediente

  • 500 gr carne macra
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • un ardei gras
  • 50 gr unt
  • sare
  • 1/2 cana suc de rosii
  • 6 oua
  • 1 legatura patrunjel
  • 3 L apa

Mod de preparare

Carnea se spala bine, se taie in bucati mici si se pune la fiert in apa rece cu sare. Separat, morcovul si ceapa trecute prin razatoare si ardeiul taiat fin se calesc 2 minute in unt si se adauga la ciorba dupa ce aceasta a dat intr-un clocot. Cand toate sunt fierte, se adauga sucul de rosii. Cu trei minute inainte de opri focul, ouale intregi, care se sparg unul cate unul intr-o farfurie, se rastoarna cu grija in ciorba. La final, se pune verdeata. Ouale se pot decora, dupa preferinte, cu ardei din ciorba, verdeata etc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise