Se taie carnatii rondele si se fierb timp de 10 minute in 2 litrii de apa. In timp ce fierb carnatii, pui uleiul la incins intr-o tigaie, adaugi faina, boiaua, sare dupa gust si usturoiul tocat si torni cate putina apa, amestecand continuu pana obtii un sos omogen si subtire. pui la fiert pastele impreuna cu carnatii si torni sosul cu usturoi. Dupa 10 minute stingi focul, adaugi smantana diluata cu cateva linguri de apa rece si acoperi oala cu un capac. Servesti ciorba la masa cu otet sau zeama de lamaie alaturi
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii