Se taie marunt zarzavatul si se caleste in putin ulei dupa care se complecteaza cu apa pentru o portie de 6 persoane.carnea se taie fideluta si se adauga in ciorba.Se adauga apoi knorrul,piperul.se lasa sa fiarba 1ora si jumatate.Se stinge focul si se razuieste o radacina de hrean care se adauga in ciorba si frunze de patrunjel.se serveste cu smintina.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii