Ciorba ardeleneasca de oase afumate

Se spala bine oaselele afumate si se pun la fiert .

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
Ciorba  ardeleneasca de oase afumate

Ingrediente

  • 1 kg oase afumate de porc
  • 1 l bors
  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi mari
  • 1 ceasca orez
  • 300 ml smantana grasa
  • 3 galbenusuri
  • Sare, piper
  • Patrunjel

Mod de preparare

Se spala bine oaselele afumate si se pun la fiert .

Dupa ce au fiert oasele in prima apa, se indeparteaza spuma, se scurg si se pun iar la fiert in apa curata.

Se toaca ceapa marunt, se da morcovul pe razatoare si se adauga impreuna cu orezul la fiert.

Se testeaza zeama si se condimenteaza cu sare si piper.

Se fierbe borsul separat si apoi se adauga peste restul ingredientelor.

Frecam bine smantana cu galbenusurile de ou si un praf de piper si apoi adaugam peste bors.

Se mai lasa borsul sa dea un clocot. La final adaugam patrunjel tocat marunt.

Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosi de post

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise