Se spala bine oaselele afumate si se pun la fiert .
Se spala bine oaselele afumate si se pun la fiert .
Dupa ce au fiert oasele in prima apa, se indeparteaza spuma, se scurg si se pun iar la fiert in apa curata.
Se toaca ceapa marunt, se da morcovul pe razatoare si se adauga impreuna cu orezul la fiert.
Se testeaza zeama si se condimenteaza cu sare si piper.
Se fierbe borsul separat si apoi se adauga peste restul ingredientelor.
Frecam bine smantana cu galbenusurile de ou si un praf de piper si apoi adaugam peste bors.
Se mai lasa borsul sa dea un clocot. La final adaugam patrunjel tocat marunt.
Pofta buna !
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii