Se taie cepele verzi in bucati de cca. 4 cm-cepele obisnuite in sferturi.Se taie ardei si ciupercile in feliute.Morcovul se taie in felii subtiri oblice, iar feliie in chibrite.Frunzele de telina se taie oblic in felii subtiri. Varza se taie in felii subtiri.
Se incinge o tigaie se pune uleiul si apoi gimbirul si usturoiul. se prajesc un minut, se adauga ceapa, morcovul, ardei si telina, amestecam un minut. Se adauga varza si ciupercile (incoltiturile). Se tine pe foc cateva minute, pana toate legumele sunt al-dente. Intr-un vas se amesteca ingredientele pentru sos si se adauga peste legume, amestecind continu. Cand clocoteste este gata.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii