ciolan cu fasole

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
ridicata
ciolan cu fasole

Ingrediente

  • - fasole boabe alba sau colorata
  • - ciolan de porc
  • - carne bucati
  • - ceapa rosie
  • - ardei, gososari
  • - sare, piper, boia, vegeta
  • - foi de dafin
  • - bulion

Mod de preparare

- fasolea boabe se pune la inmuiat in apa cu o seara inainte de a se pregati mincarea

- a doua zi se caleste 1 kg de ceapa rosie pina devine sticloasa, se adauga ardeii, gososarii taiati cubulete, se mai caleste putin

- se toarna peste, carnea taiata bucati, soric de porc, ciolanul,fasolea fiarta, apa, condimentele, bulion sau pasta de rosii dupa gust si foi de dafin

- se lasa la fiert pina scade, se amesteca in continuu

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise