- fasolea boabe se pune la inmuiat in apa cu o seara inainte de a se pregati mincarea
- a doua zi se caleste 1 kg de ceapa rosie pina devine sticloasa, se adauga ardeii, gososarii taiati cubulete, se mai caleste putin
- se toarna peste, carnea taiata bucati, soric de porc, ciolanul,fasolea fiarta, apa, condimentele, bulion sau pasta de rosii dupa gust si foi de dafin
- se lasa la fiert pina scade, se amesteca in continuu
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii