1) Fierbe ciolanul în apã fãrã sare, cu foile de dafin si ardeiul iute.
Lasã la fiert cam 30 minute.
Scoate ciolanul si în aceiasi apã fierbe cartofii.
2) Într-o formã pentru cuptor aseazã ciolanul si cartofii si adaugã usturoiul zdrobit, curcuma, si piper.
Toarnã uleiul peste tot si dã la copt, la 200ºC, circa de 20 minute.
3) Între timp pregãteste salata tãiatã feliute, ceapa, morcovul ras si amestecã cu maioneza.
Condimenteazã dupã plac si serveste alãturi de carne.
Poftã mare!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii