Ciolanul se portioneaza dupa caz, se razuie un pic cu cutitul ,se spala bine si se aseaza intr-o oala.Se toarna vinul,se completeaza cu apa pana este acoperit complet,se adauga condimentele si se lasa sa fiarba acoperit la foc mic.
Cand este fiert foarte bine se lasa la racit ,dupa care se dezoseaza si se serveste alaturi de garnitura si muraturile preferate.
Eu am pregatit un piure de cartofi in care am adaugat la sfarsit nucsoara si o mancarica de ardei capia copti .
http://www.gustos.ro/retete-culinare/piure-de-cartofi-7.html
http://www.gustos.ro/retete-culinare/mancare-de-ardei-capia-copti.html
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii