Glazura:se fierb 100 gr cacao cu 150 gr zahar si 12 linguri de apa pina se ingroasa.Se lasa la racit.
Crema:250 gr margarina se freaca cu 250 gr zahar pudra.Se adauga 10 galbenuse si apoi 3/4 glazura(treptata).
blat: 1/4 glazura se pune intr-un castron cu 3 linguri de faina, 3 linguri de nuca macinata, 1 praf de copt si 10 albuse batute spuma.Albusele se vor bate cu 4 linguri de zahar.
Peste blat se aseaza crema si apoi glazura.Deasupra se rade ciocolata si 3 linguri nuca macinata
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii