1. Se incalzeste smantana intr-o oala de marime medie la foc mic, timp de 2-3 minute.
2. Se rupe ciocolata in bucati mici, se adauga treptat la smantana, si se amesteca pana la topirea completa.
3. Se adauga esenta de vanilie si se amesteca.
4. Se ia oala de pe foc si se pune pe un blat de masa, se reincalzeste pe aragaz daca e nevoie. Atentie, oala este fierbinte !
5. Cufundati o bucata de fruct sau o bezea in sosul de ciocolata. Si sosul este fierbinte, asa ca asteptati sa se mai raceasca.
Pofta buna !
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii