Dacă există un dulce al copilăriei pe care toată lumea îl adoră atunci acesta este, cu siguranță, ciocolata de casă.
Cu un gust fin de lapte îmbogățit cu nuci sau alune de pădure, merișoare, stafide sau migdale, acest dulce este și astăzi de nerefuzat. Eu v-am adus o rețetă clasică, delicioasă, îmbogățită cu fulgi ușori de migdale.
Am pus laptele la fiert împreună cu zahărul. Am amestecat continuu până când acesta a început să capete consistență. Am luat crăticioara de pe foc și am adăugat untul omogenizându-l.
Am împărțit amestecul în două părți egale, apoi și laptele praf. Într-una din porții am cernut cacaoa. Am omogenizat.
Am presărat fulgi de migdale în forme de silicon și am așezat amestecul în straturi.
Am pus ciocolata la rece pentru câteva ore.
Ce ziceți? Nu-i așa că v-am făcut poftă? :)
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii