Laptele praf şi cacaoa se cern într-un castron.
Apa impreuna cu fructoza se pun la fiert într-o cratiţă până se ingroaşă puţin siropul ( de când începe să fiarbă, încă aprox. 10 minute, amestecându-se din când în când). Se stinge focul, se adauga untul, esenţele, şi se toarna în castron, peste lapte şi cacao. Se amentecă bine timp de câteva minute ( va arăta ca şi o cocă de pâine -destul de tare), după care se adaugă nucile, migdalele etc şi se modelează sub formă de baton. Se pune într-o tavă de chec, tapetată cu staniol sau hârtie de copt şi se dă la rece. După aproximativ o oră se poate tăia.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii