Intr-o craticioara se pune zaharul si apa si se fierbe pana se topeste zaharul.
Intr-o craticioara se pune zaharul si apa si se fierbe pana se topeste zaharul.
Se ia de pe foc si se adauga untul. Se amesteca pana se topeste.
Se adauga laptele praf si cacaua care se pot da prin sita ca sa nu se formeze cocoloase.
Se pune intr-o tava si se lasa peste noapte sa se intareasca.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii