Se pune pe foc zaharul, cu zah. vanilat , apa si se fierbe pana se formeaza un sirop, care ii facem proba cu picatura.
Dupa ce siropul s-a legat, se adauga laptele praf cernut, si se mesteca bine, apoi untul, si alunele.
Se pregateste un vas yena, se unge cu unt, si se pune 12 din compozitie.
Se netezeste si se pregateste cealalta 1|2, in care se pune cacaoa, es. de rom ,amestecandu-se bine.
Se toarna peste cealalta 12 alba si se intinde bine
Apoi cu o furculita, amestecam de sus in jos , ca sa iese culorile intercalate.
Deasupra presaram bomboane mici de ciocolata, si dam la rece pana a doua zi !
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii