Zaharul impreuna cu apa se pun pe foc mic.Din momentul in care incepe sa faca basicute de fiert,se tine la foc 3 minute.Se adauga apoi cacaoa cernuta si se mai tine pe foc un minut si jumatate.Se ia de pe foc si se adauga untul.In compozitia fierbinte se toarna laptele praf si se amesteca bine.Compozitia se pune intr-un vas intins uns cu ulei si se da la rece,in frigider.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii