Intr-un bol se pune laptele praf,cacao si margarina. Se amesteca bine iar aparte,intr-un ibric pe foc se pune zaharul cu apa si se lasa pana devine un sirop. Pe urma in acel sirop pe foc se pune cafeaua ness. Se amesteca pana se topeste ness-ul si se toarna in bolul cu laptele praf,cacao si margarina. Se omogenizeaza totul pana devine o pasta cat de cat groasa. Inainte de a fi asezata in platouri sau forme se ung acestea cu margarina si dupa se torna pasta de ciocolata.Presari deasupra nuca de cocos si o dai la frigider pentru 24 de ore. pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii