Intr-un bol destul de incapator punem ulei, sare, piper, boia apoi busuioc tocat marunt, la fel si patrunjel si cimbru. Dupa care stoarcem lamaia, adaugam usturoiul pisat.
Dam fiecare ciocanel prin aceasta marinata si le lasam acoperite in marinata cu folie transparenta pana a doua zi (12 ore).
Intr-o tava punem ciocanelele, adaugam marinata ramasa si cana de apa si introducem la cuptor pentru 40-50 min.
Se servesc alaturi de o garnitura de cartofi piure sau naturi, mujdei de usturoi si muraturi.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii