Ciocanelele se spala, se sterg cu un servet si se lasa la marinat 3 ore intr-un amestec alcatuit din: 125 ml ulei, coriandru, gem de visine, 1/2 lingurita de zahar, sos de soia, mustar, sare si piper. Ceapa se curata si se toaca, dupa care se caleste in restul de ulei incins. Se adauga rosiile, bulionul, 1 lingurita de zahar si se fierbe amestecul 5 min. Se paseaza ingredientele, apoi se condimenteaza cu sare si piper. Ciocanelele se asaza intr-o tava unsa cu ulei si se dau la cuptor 30 min. Dupa ce se rumenesc se ung cu restul de marinata. Se servesc cu salata de morcovi, telina taiata cubulete si sos de ceapa. Se orneaza cu patrunjel verde.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii