Se face o marinata din: gem de visine, ulei, coriandru, 1/2 lingurita zahar, sos de soia, mustar, sare, boabe de piper.
Cu amestecul rezultat se ung bine ciocanelele de pui si se lasa sa se patrunda bine 2-3 ore.
In acest timp se face sosul:
Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei.
Se adauga rosiile taiate cubulete, bulionul, 1 lingurita de zahar.
Se lasa la fiert 5 min.
Apoi se paseaza ingredientele, se sareaza si se pipereaza. Ciocanelele de pui se sareaza, se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si se dau la cuptorul incins in prealabil, pana se rumenesc.
Se servesc impreuna cu sosul si cu salata verde.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii