Se spala ciocanelel de pui apoi se usuca cu un servet absorbant si se condimenteaza cu sare si piper.
Se frig ciocanelele pe grill-ul de aragaz si se acopera apoi cu folie de aluminiu pentru a ramane suculente.
Intr-o tigaie wok se pune untul si branza gorgonzola taiata cubulete. Tigaia se pune la foc mic si se amesteca continuu, pana cand untul si gorgonzola se topesc
Dupa ce acestea s-au omogenizat se adauga smantana (amestecand continuu) si coniacul si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
Se pun ciocanelele de pui in sos impreuna cu nautul scurs de zeama si se amesteca.
Acest preparat se serveste cald presarat cu patrunjel verde.
Pofta buna !
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii