Reteta aceasta am gasit-o in aceasta vara pe un site gastronomic (nu mai stiu exact care :P) si v-o recomand si voua, deoarece este foarte buna si usoara...
Incingem putin ulei de masline intr-un vas, care mai apoi poate fi introdus in cuptor, adaugam ceapa tocata si o calim pana se inmoaie. Indepartam ceapa si prajim ciocanelele de pui, pe care le-am condimentat cu sare si piper, mai adaugam ulei daca e cazul. Amestecam conserva de rosii cu oregano, patrunjel, usturoi pisat, otet, sare si piper. Adaugam in aceasta mixtura dovleceii cubulete si ceapa prajita si turnam totul peste ciocanelele ptajite.
Acoperim vasul cu un capac si introducem la cuptor circa 30 minute, dupa acest timp indepartam capacul, presaram deasupra boabele de fasole si mai lasam la cuptor 10 minute.
Pofta Buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii