1 .Se curata cicoarea de cotor in asa fel incat sa ramana intreaga si se fierbe in 1,5 l. apa , in care s-a pus sucul de la o lamaie, timp de 1-2 minute si se pune la scurs.
2.Feliile de piept de pui se taie cubulete de 1,5 cm. si se calesc in jumatate din cantitatea de unt,5-6 minute.Restul de unt se pune intr-o craticioara ,se adauga faina,supa de carne si frisca si se amesteca mereu pana se ingroasa compozitia.Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara.Sosul rezultat se imparte in doua:1/2 din cantitate se amesteca cu cubuletele de carne.
3.Se desfac frunzele de cicoare .1/2 din cantitatea de frunze se pun pe o tava unsa cu unt,se acopera cu sosul amestecat cu cubuletele de carne,peste care se aseaza restul de frunze de cicoare.Se acopera cu feliile de sunca presata.
4.Restul de sos se amesteca cu galbenusurile si cu cascavalul ras si se toarna peste sunca.In cuptor preincalzit, la foc moderat, se coace 10 minute.Se taie in cuburi, se orneaza cu frunze de cicoare si se serveste cu vin alb sec.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii