Am descoperit acest sandviș în Germania la o brutărie. Mi-a plăcut atât de mult încât l-am preparat și acasă. Când nu am idee ce aș putea mânca la un prânz rapid, ciabatta cu ton îmi pare o soluție foarte bună.
Pentru început se taie ciabatta în 2 felii. Roșiile se taie cubulețe mici.
Tonul se pune pe ciabatta, se adaugă și cuburi de roșie pe fiecare felie. Deasupra se adaugă cașcaval ras, puțin piper și busuioc.
În poza adăugată nu se vede busuiocul, deoarece nu îl adăugasem atunci. De puțin timp folosesc și busuioc la acest sandviș.
Lăsăm ciabatta cu ton pe o hârtie de copt în cuptorul preîncălzit pentru 10 minute sau până se topește cașcavalul.
Poftă bună!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii