Mod de preparare coji:
Pentru cojile de eclere, puneti la fiert apa cu uleiul si un praf de sare
Cand apa a inceput sa clocoteasca adaugati toata faina si amestecati bine cu o lingura de lemn, pana incepe sa se dezlipeasca de pe fundul vasului
Opriti focul si lasati compozitia sa se raceasca.
Adaugati treptat cate un ou, amestecand bine cu mixerul.
Puneti compozitia intr-un posh si formati eclerele in tava, pe hartie de copt, la distanta unele fata de celelalte.
Puneti tava in cuptorul preincalzit la 200 grade si nu deschideti deloc pe toata durata coacerii.
Lasati in cuptor 10-15 minute, pana devin usor aurii deasupra si sunt umflate bine
scoateti eclerele si lasati-le la racit.
Taiati menta marunt si amestecati-o in crema de lamaie.
Umpleti choux-urile si pudrati-le cu zahar.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii