Bati ouale intregi si albusul pana obtii o spuma.Intr-o cratita mica, pune untul, laptele, apa, zaharul si sarea si lasa-le la fiert, la foc mediu, amestecand o data sau de doua ori in compozitie. Cand amestecul incepe sa fiarba ia cratita de pe foc si incorporeaza faina cu o lingura de lemn, pana obtii o compozitie omogena. Pune din nou cratita la foc mic, amestecand continuu,mai lasa pe foc aluatul circa 3 minute. Lasa aluatul un pic sa se raceasca ,apoi adauga incet ouale batute bine, amestecand bine compozitia pana se formeaza o pasta groasa, fina si lipicioasa. Da drumul la cuptor, pregateste o tava tapetata cu hartie de copt si pune aluatul in posul cu sprit. Cand incep sa se rumeneasca, sunt gata. Pentru umplutura poti pune crema de cremsnit dr. Oetker si frisca sau budinca de vanilie.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii