Incalzeste cuptorul la 190⁰C.
Intr-un vas amesteca faina cu pudra de cacao, praful de copt, sarea si scortisoara.Intr-un alt vas bate untul cu zaharul brun, apoi adauga ouale si amesteca.Adauga compozitia cu faina si amesteca putin, doar cat sa se incorporeze faina.
Intr-o tava de briose cu 6 locuri pune cate o lingura plina de aluat in fiecare loc.In centrul fiecarei briose pune cate 2 cubulete de ciocolata cu lapte apoi acopera ciocolata cu cate o lingura de aluat ramas. Da briosele la copt 17-20 minute, pana cand au crescut si s-au rumenit.
http://lauradfood.blogspot.com/
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii