Intr-o craticiora, la foc potrivit, punem untul si ciocolata.
Intr-o craticiora, la foc potrivit, punem untul si ciocolata, amestecand continuu.
Mixam ouale impreuna cu zaharul, pana ce obtinem o spuma cremoasa.
Adaugam ciocolata (la temperatura camerei) si amestecam pentru incorporarea completa.
Adaugam faina impreuna cu praful de copt si esentele.
Omogenizam compozitia si o pastram la rece pentru cateva ore, timp in care se va intari suficient, cat sa modelam bilute potrivit de mari.
Bilutele le trecem prin zahar tos, apoi prin zahar pudra si le asezam pe tava tapetata cu hartie de copt.
Le coacem la 160 de grade C, pentru 10 minute aproximativ.
Sunt foarte fragede si se sfarama usor. Dupa racire, vor fi crocante la exterior si pufoase in interior.
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii