Intr-o craticiora, la foc potrivit, punem untul si ciocolata.
Intr-o craticiora, la foc potrivit, punem untul si ciocolata, amestecand continuu.
Mixam ouale impreuna cu zaharul, pana ce obtinem o spuma cremoasa.
Adaugam ciocolata (la temperatura camerei) si amestecam pentru incorporarea completa.
Adaugam faina impreuna cu praful de copt si esentele.
Omogenizam compozitia si o pastram la rece pentru cateva ore, timp in care se va intari suficient, cat sa modelam bilute potrivit de mari.
Bilutele le trecem prin zahar tos, apoi prin zahar pudra si le asezam pe tava tapetata cu hartie de copt.
Le coacem la 160 de grade C, pentru 10 minute aproximativ.
Sunt foarte fragede si se sfarama usor. Dupa racire, vor fi crocante la exterior si pufoase in interior.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii