Intr-un vas amestecati zaharul cu uleiul si cacaua. Frecati cam 5 minute pana obtineti un amestec lucios. Adaugati apoi ouale unul cate unul, amestecand dupa fiecare. La sfarsit incorporati vanilia, faina si praful de copt.
Cand amestecul este omogen, acoperiti cu folie si dati la frigider timp de cel putin 4-5 ore sau peste noapte chiar.
Cand a trecut timpul necesar, luati cu lingurita din compozitie si formati bilute de marime potrivita pe care le tavaliti prin zahar pudra din abundenta.
Va veti murdari si veti fi lipicioasa, credeti-ma, dar rezultatele sunt pe masura. Si incercati sa nu faceti ca mine, sa mancati din compozitie asa cum este, ca nu mai aveti ce coace. Eu nu m-am putut abtine si am cam infulecat din crema aia ciocolatoasa ...
Asezati biscuitii in tava cu hartie de copt, la distanta unul de altul deaorece se vor mai intinde la copt. Preincalziti cuptorul si coaceti la foc potrivit timp de 10-12 minute. Nu ii coaceti prea mult, altfel riscati sa fie tari.
Sunt extraordinari de buni, cu gust intens de ciocolata si extrem de aspectuosi. Dupa ce se racesc se mai intaresc putin. Noi i-am pastrat vreo 2-3 zile intr-o cutie inchisa si am observat ca s-au mai inmuiat putin in timp (parca erau chiar mai buni).
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii