Chocolate-chip Muffins

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Chocolate-chip Muffins

Ingrediente

  • 100 gr unt, la temperatura camerei
  • 100 gr zahar
  • 3 oua
  • 100 ml lapte
  • 120 gr faina
  • 1 plic (84 gr) praf Creme Ole cu gust de ciocolata
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 1 lingurita esenta de rom
  • 100 gr fulgi de ciocolataSe incalzeste cuptorul la 180⁰C.
  • Intr-un vas se bate untul cu zaharul.Se adauga ouale si esenta de rom apoi se mixeaza.Se incoporeaza apoi laptele.Intr-un alt vas se amesteca faina cu praful de copt si sarea apoi se incorporeaza in amestecul cu unt.
  • Se imparte compozitia obtinuta in jumatate.Intr-una din jumatati se incorporeaza praful de Creme Ole.Se impart fulgii de ciocolata in mod egal in cele 2 compozitii.Se pun cele doua compozitii de aluat in formele de briose, alternandu-le.Se dau briosele la copt 20-30 minute.

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 180⁰C.

Intr-un vas se bate untul cu zaharul.Se adauga ouale si esenta de rom apoi se mixeaza.Se incoporeaza apoi laptele.Intr-un alt vas se amesteca faina cu praful de copt si sarea apoi se incorporeaza in amestecul cu unt.

Se imparte compozitia obtinuta in jumatate.Intr-una din jumatati se incorporeaza praful de Creme Ole.Se impart fulgii de ciocolata in mod egal in cele 2 compozitii.Se pun cele doua compozitii de aluat in formele de briose, alternandu-le.Se dau briosele la copt 20-30 minute.

http://lauradfood2.blogspot.com/

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Oua vopsite natural  in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise