Se incinge cuptorul la 180⁰C.Se unge cu unt si se tapeteaza cu pudra de cacao o forma de tort dorita (eu am folosit 2 forme mici de inimioara si una de cerc de 15 cm diametru).
Untul cu cele 3 feluri de zahar, ciocolata si mierea se topesc la bain-marie apoi se lasa sa se raceasca 5 minute.Intr-un bol, se bat albusurile spuma cu un praf de sare.Intr-un alt vas, se bat galbenusurile cu esentele apoi se incorporeaza amestecul cu unt.Intr-un alt vas se amesteca faina cu pudra de cacao, scortisoara si praful de copt apoi se incorporeaza la galbenusuri.Se inglobeaza in final albusurile spuma si se toarna compozitia obtinuta in forma pregatita.Se da la copt 25-35 minute apoi se lasa sa se raceasca si se serveste asa cum este sau se decoreaza dupa dorinta fiecaruia.
http://lauradfood2.blogspot.com/
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii