Chisalita

Timp pregatire
130 minute
Complexitate
redusa
Chisalita

Ingrediente

  • Prune

Mod de preparare

Prunele se spala si se scot samburii. Se dau prunele prin masina de macinat apoi se pune pasta obtinuta la fiert pe foc mic , imvartind des , sa nu se prinda de fundul cratitei.

Daca prunele nu sunt destul de zemoase , se adauga putina apa.

Se lasa la fiert o ora, o ora jumatate. Se baga pasta in borcane .

Pe fundul unei oale se pune un prosopel peste care punem borcanele, adaugam apa si lasam sa fiarba 15 minute din momentul cand da in clocot.Lasam borcanele in apa calda pina se racesc, a doua zi. Apoi se pun in camara.

Sosul se serveste cu carne rasol si piure de cartofi.

Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Mucenici muntenesti

Mucenici muntenesti

Reteta de mucenici muntenesti. Cum faci acasa reteta de mucenici muntenesti.

Mucenici muntenesti
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise