În afară de ceapa toate ingredientele se toaca foarte marunt. Bucatile de ceapa pot fi un pic mai mari pentru a avea o muscatura in sos. Se pun toate ingredientele impreuna si se lasa la repaos pentru o jumătate de oră.
Se fierbe oţetul impreuna cu apa, se dăuga la ierburile tocate si se amestecă bine. O lasam din nou sa se odihnească pentru o jumătate de oră. Daca aveti rabdare veti avea un rezultat si o culoare fantastica.
În timp ce se amestecă se toarnă si uleiul de măsline. Acest sos se poate pastra pana la 14 zile sau mai mult. Gustul este muuult mai bun ce a stat 1-2 zile.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii