Ceapa alba se toaca.
Ceapa alba se toaca. Se amesteca cu carnea, ardeii si usturoiul tocate, se adauga sare si piper.
Se formeaza 10 chiftele mari care se aplatizeaza cat se poate de mult. Se infierbanta o tigaie in care se adauga cate putin ulei si se prajesc chiftelele pe ambele parti, doar pana se rumenesc. Se scot si se asaza in tava si se dau la cuptor unde se finalizeaza gatirea lor, 10 minute la 180 de grade C. Se asaza cate un ou pe fiecare biftec sa se faca in cuptor.
Pastele se fierb in apa cu sare. Semintele se prajesc intr o tigaie, doar cu putina sare.
In tigaia care a ramas de la biftec, se adauga vinul cu restul de condimente, otet balsamic. Se adauga pasta de tomate diluata cu putina supa si se fierbe la temperatura mare. Se adauga cate putina supa si se reduce pana la consistenta unui sos.
Servire:
Tagiatellele se amesteca cu semintele de floarea soarelui si putin ulei. Se asaza pe o farfurie adanca, se asaza peste ele biftecul cu oul prajit deasupra si se adauga sos fierbinte.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii