1. Intr-o tigaie mare, se incinge uleiul la foc potrivit.Se pun ceapa, usturoiul, ardeiul gras, morcovul si telina.Se calesc 5-10 minute, pana se inmoaie.Se adauga condimentele si se calesc 1 minut.
2. Se adauga rosiile, fasolea, apa si sosul de soia.Se fierb 30 minute la foc mic, descoperite, amestecand ocazional.Se adauga amidonul si se amesteca bine.Se adauga porumbul, se mai fierb 10 minute, apoi se servesc.
:) Pentru mai multe retete noi vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii