Se incinge ulei intr-o oala, se pune carnea macinata si se prajeste bine.
Se încinge ulei într-o oală, se pune carnea macinată şi se prăjeşte bine.
Se adaugă ceapa taiată mărunt, usturoiul tocat şi Chimionul tocat.
Se sărează şi se piperează.
Se adaugă ardeiul iute tăiat mărunt, bucăţile de roşii, pasta de roşii.
Se lasă 5 min. la foc mic.
Se adaugă zeama de vită si se lasă la fiert 10 min.
După asta, se adauga fasolea, porumbul si ardeiul gras tăiat în cuburi, se pune oregano, apoi ciocolata tăiată în bucaţi. Se lasă la fiert pe foc mic aprox. 10-12 min.
Cel mai bun gust o are mâncarea dacă o lăsaţi la racit vreo 24 ore şi apoi o reîncălziţi.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii