Se incinge ulei intr-o oala, se pune carnea macinata si se prajeste bine.
Se încinge ulei într-o oală, se pune carnea macinată şi se prăjeşte bine.
Se adaugă ceapa taiată mărunt, usturoiul tocat şi Chimionul tocat.
Se sărează şi se piperează.
Se adaugă ardeiul iute tăiat mărunt, bucăţile de roşii, pasta de roşii.
Se lasă 5 min. la foc mic.
Se adaugă zeama de vită si se lasă la fiert 10 min.
După asta, se adauga fasolea, porumbul si ardeiul gras tăiat în cuburi, se pune oregano, apoi ciocolata tăiată în bucaţi. Se lasă la fiert pe foc mic aprox. 10-12 min.
Cel mai bun gust o are mâncarea dacă o lăsaţi la racit vreo 24 ore şi apoi o reîncălziţi.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii