Pentru inceput spalam si taiem cuburi ardeii, rosiile, ceapa. Usturoiul se taie foarte marunt . Incingem 4 linguri cu ulei de masline si punem carnea la calit pentru 5 minute, apoi adaugam ceapa, usturoiul si lasam sa se inmoaie. Urmeaza condimentele, le inabusim 2 minute si adaugam rosiile crude, ardeii, rosiile din conserva si fasolea. Lasam sa clocoteasca, la foc mic, pana se formeaza un sos gros. Este o mancare delicioasa si am servit-o cu pita. Optional puteti adauga, la mancare, naut sau porumb din conserva!
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii