Se incinge cuptorul la 180°
Se topesc impreuna in cuptorul cu microunde sau la bain-marie cele doua tipuri de ciocolata si untul.
Intr-un vas se amesteca faina cu pudra de cacao, praful de copt,scortisoara si sarea.Intr-un alt vas se mixeaza ouale cu zaharul brun pana cand incep sa isi mareasca volumul.Se incorporeaza amestecul cu ciocolata urmata de cel cu faina.Se toarna aluatul obtinut intr-o forma de copt si se da la copt 25-30 minute.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii