Amestecati cele 2 feluri de carne pana se omogenizeaza.
Adaugati painea inmuiata in putin lapte si foarte bine scursa,1/4 din cantitatea de smantana,oul,ceapa verde tocata,mustarul,sarea si piperul.
Cu palmele ude formati mingiute de carne si prajiti-le in ulei incins.Scoateti-le pe un servetel de hartie.
Amestecati smantana cu usturoiul zdrobit si turnati peste chiftelutele fierbinti.
Se servesc alaturi de un piure pufos si o lingura cu gem de merisoare.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii