Chiftelute marinate

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Chiftelute marinate

Ingrediente

  • - 400 gr de carnea tocată amestec porc - vită
  • - un cartof
  • - 2 cepe
  • - un ou
  • - o legătură de mărar, cimbru
  • - făină, sare, piper
  • - bulion
  • - foi de dafin

Mod de preparare

- facem mai întâi chifteluțele, după o rețetă pe care v-am mai prezentat-o. O amintim din nou, pentru aprofundare. Tocăm ceapa şi mărarul, răzuim cartoful. Atenţie! Scurgeţi-le bine înainte să faceţi compoziţia pentru chiftele.

- spargem oul peste carnea tocată, iar apoi adăugăm ceapa, mărarul şi cartoful. Condimentăm cu sare, piper, cimbru.

- amestecăm bine, iar apoi formăm chifteluțele şi le dăm prin făină

- le punem într-o tigaie cu ulei încins, le rumenim pe ambele părţi

- într-o tigaie facem un sos din apă și bulion, condimente, în care aruncăm 2-3 foi de dafin. Când sosul începe să fiarbă, adăugăm chifteluțele.

- le lăsăm pe foc aproximativ un sfert de oră.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise