- facem mai întâi chifteluțele, după o rețetă pe care v-am mai prezentat-o. O amintim din nou, pentru aprofundare. Tocăm ceapa şi mărarul, răzuim cartoful. Atenţie! Scurgeţi-le bine înainte să faceţi compoziţia pentru chiftele.
- spargem oul peste carnea tocată, iar apoi adăugăm ceapa, mărarul şi cartoful. Condimentăm cu sare, piper, cimbru.
- amestecăm bine, iar apoi formăm chifteluțele şi le dăm prin făină
- le punem într-o tigaie cu ulei încins, le rumenim pe ambele părţi
- într-o tigaie facem un sos din apă și bulion, condimente, în care aruncăm 2-3 foi de dafin. Când sosul începe să fiarbă, adăugăm chifteluțele.
- le lăsăm pe foc aproximativ un sfert de oră.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii