Se pune fasolea de seara, la umflat.
Se pune fasolea de seara, la umflat, a doua zi se pune la fiert, dupa 15-20 minute, se scurge, se clateste fasolea si se pune din nou la fiert, in apa fierbinte.
Cand incepe sa fiarba, se adauga ceapa, morcovul, pastarnacul, curatate si taiate cuburi, frunza de dafin si 1 lingurita rasa cu sare.
Dupa ce totul este fiert, se scurge fasolea foarte bine, se paseaza cu furculita (nu trebuie sa rezulte o pasta), se adauga miezul de paine inmuiat si bine stors, verdeata taiata marunt, piper, cimbru, usturoiul pisat si se omogenizeaza bine totul.
Se formeaza chiftelute, se trec prin faina, se prajesc in ulei si se scot pe hartie de bucatarie.
Pentru garnitura, se pun semintele la fiert in apa, cu putina sare, dupa 15-20 minute, se strecoara semintele si se amesteca cu putin ulei.
Pe farfurie se face o insula cu seminte, alaturi chiftelutele si se servesc.
Drept garnitura, fiecare foloseste ce are si ce doreste, cartofi, orez, paste sau se consuma fara garnitura.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii