Chiftelutele:
Amesteci toate ingredientele pt.chiftelute,apoi le formezi si la urma le asezi intr-o tava unsa cu ulei si le dai la cuptorul incins pt.10min.
Intre timp prepari SOSUL:
Tai ceapa fin,o calesti cu 3ling de ulei,adugi ciupercile si le lasi pana scade zeama apoi pui pasta de tomate si o ceasca de apa si mai lasi sa fiarba la foc mic inca 10min.
Torni apoi sosul peste chiftelutele putin coapte si le mai dai la cuptor pt.inca 20-25min.
Cand sunt gata le presri putina verdeata.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii