Combinam, frumos, intr-un vas, carnea tocata, praful de lamaie, ouale, oregano, usturoiul maruntit, branza cu sare piper si boia, dupa gust. Stoarcem painea si o faramitam peste. Refrigeram 15 minute, ca sa prinda cosistenta, apoi formam, cu talent, chiftelutele , pe care le prajim in ulei . In aceeasi tigaie turnam, apoi rosiile in bulion, 1 lingurita de busuioc, si fierbem usor la foc mic mestecand pana obtinem o compozitie omogena. Adaugam chiftelutele, sare, piper, boia, dupa gust, si mai dam cateva clocote. Inchidem focul, si presuram cealalta lingurita de busuioc. Putem servi cu orez, sau paste. POFTA BUNA !!!!! CUGETARE : Ce-i mai groaznic decat singuratatea ? Tovarasia unui fricos josnic . ( ANA CONTA-KERNBACH )
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii