Se prepara mai intai sosul:
Sosul de chili si cu dulceata si zeama de lamaie se amesteca intr-un bol si se adauga in slow cooker pentru 30 minute la putere mica. Intre timp pregatim chiftelutele.
Ceapa tocata, carnea, oul si condimentele se amesteca bine si se formeaza bilute de marime potrivita. Dupa 30 de minute de cand sosul a fost in slow cooker, se adauga si chiftelutele peste sos, cu grija. Se acopera oala si se lasa la temperatura mica timp de 1 ora si 30 minute. Eu, in tot acest timp, am intors chiftelutele sa poata prinde aroma pe toate partile. Se poate manca dupa pofta fiecaruia (cu paste, piure de cartofi sau chiar cu o salata).
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii