Se macina carnea de pui cu ceapa si usturoiul si se amesteca cu bostanul ras,se adauga oul, pesmetul si sosul de soya, se da la gust cu piper mai putin sare ptr ca si sosul de soya este sarat.
Se fac chiftelute potrivite si se prajesc putin in ulei de masline.
Intr-o tigaie potrivita se pune putin ulei de masline si se prajeste putin usturoi zdrobit ,se adauga putin busuioc si oregano uscat si se prajesc impreuna pe foc mic dupa care se adauga rosiile cuburi, apa, sos de soya si se lasa sa fiarba dupa care se face foc mic si se mai lasa 10 minute sa fiarba pe foc mic se adauga condimentele, se pun chiftelutele si se lasa sa fiarba pe foc mic 20 de minute.
Sunt minunate foarte bune ptr copii-carnea de la sferturi este mai frageda decat pieptul si le face mai gustoase. Se pot servi si cu spagheti fierte.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii