Carnea de pui tocata se amesteca cu ceapa tocata marunt si baconul tocat marunt.Intr-un castron se pun carnea,ceapa,baconul,sare,piper, se amesteca bine si cu mainile umede se fac chiftelutele,pe care le vom praji in uleiul de palmier incins.Se scot chitelutele dupa ce le-am prajit pe ambele parti si le punem pe un prosop absorbant si le vom lasa la scurs.Separat se face un rantas din cele 3 linguri de faina sau amidon alimentar(eu folosesc amidon alimentar),pe care il vom desface in unt incins, peste care adaugam incet laptele si dam in fiert amestecand incontinuu, ca sa nu faca cocoloase.Peste acest lapte adaugam sare,nucsoara si branza feta sfaramata cu furculita, pana ce se va forma o pasta.Acest sos pastos se adauga intr-o forma de yenna,adaugam si chiftelutele si rosiile taiate in doua si bagam la cuptorul incins la 180 C pentru 20 de minute.Scoatem vasul cu aceste chiftelute si sos, peste care adaugam patrunjelul tocat fin.Pofta buna !!!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii