Se spala bine salata si se pune la fiert pentru 5-10 minute.Cand sunt gata se strecoara bine si se taie marunt.Se amesteca cu urda dulce, ouale, pesmetul , sarea si piperul dupa gust , usturoiul si patrunjelul tocat marunt.Se amesteca bine totul, apoi se formeaza chiftelutele, care se trec prin faina si se prajesc in ulei.Se scot apoi pe un servet ca sa se absoarba de ulei, apoi se servesc calde sau reci dupa preferinte.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii