Incalzesti ulei intr-o tigaie, adaugi ceapa si telina la calit, amestecand continuu pana cand ceapa devine sticloasa si moale.
Preincalzesti cuptorul la 190 grade. Amesteci intr-un bol carnea tocata, pesmetul, merisoarele uscate si proaspete si verdeturile. Adauga ceapa si telina calita apoi oul batut. Sareaza si pipereaza apoi amesteca bine.
Formeaza chiftelute din umplutura, punele in tava cu hartie unsa si coacele pentru 25 min. O alta metoda ar fi sa puneti chiftelutele in doua tavi din aluminiu sa le acoperiti cu o alta foaie se aluminiu si sa le lasati la copt 45 minute.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii