O idee pentru ceva rapid, usor de facut si foarte gustos, pentru o zi de post!
Cartofii se curata, se spala, se taie felii si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce sunt gata ,se scurg de apa si se mixeaza cu : faina, usturoiul pisat, patrunjelul tocat marunt, margarina, sare, piper,
vegeta, ciupercile tocate marunt si 2-3 linguri pesmet. Trebuie sa rezulte o pasta groasa.
Daca nu s-a legat bine mai adaugam pesmet.
Ne udam mainile cu apa si formam chiftelute,
pe care le trecem prin pesmet si apoi le rumenim in ulei incins.
Cine doreste , le poate aseza intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet, apoi le poate coace la cuptor timp de 30-35 minute. ;)
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii