Chiftelute din piept de pui si cascaval

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr piept de pui
  • 250 gr cascaval
  • 1 ou
  • 25 gr pesmet
  • 1 lingura faina
  • 1 lingurita mustar
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • marar

Mod de preparare

Pieptul de pui se spala, se dezoseaza si se toaca marunt. Se poate da si pe masina de tocat carne. Cascavalul se rade si se amesteca cu carnea, oul, pesmetul, faina si mustarul. Se omogenizeaza bine iar la urma se potriveste de sare si piper si se adauga verdeata taiata marunt.

Se fac chiiftelute potrivite si se prajesc in ulei incins.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Oua vopsite natural  in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise